Akciók
  Webáruház
  Bemutatkozás
  Kelengyelista
  Elérhetőségeink
  Fotóalbum
  Hírek aktualitások
  Vásárlói tájékoztató
   
Regisztráció

Keresés


Kosár

 

Termékek a kosárban:  db

   

[MEGTEKINT]

[VÁSÁROL]


Bejelentkezés
 
E-mail cím:
Jelszó:


Elfelejtette jelszavát?
[ITT] igényelhet újat!


WEBÁRUHÁZ
 
Kategória: Webáruház kategóriák >> Bababútorok >> Kombi babaágyak
Bertoni Trend Plus Kombi 1ajtós polcos kiságy
 
 

"Bertoni"Trend Plus Kombi 1 ajtós, polcos kiságy színes(ágyneműtartóval és hinta funkcióval).

 160*70*90cm   (col.fehér-lila)


Ez a termék egy sor praktikus kiegészítővel felszerelt kiságy, melyet a mindennapok során a baba korának megfelelően nagyon jól kihasználhatunk. 

Fekvő felülete több magassági pozícióban állítható és hintamechanikával  is felszerelt. Ennek lényege, hogy kezdetben bölcső módjára ringathatjuk a kiságyat, de amennyiben erre nincs szükség, fixálhatjuk a pozíciót. A kiságy oldalrácsa leengedhető a könnyebb hozzáférés érdekében.

A pelenkázó zárt ajtós, belül polcozott szekrény, melynek elülső ajtó feletti részén egy kissebb nyitott polcot, hátsó végében egy külön ajtóval zárható, tágas rakodóteret találunk. Amúgy az ágy mindkét jobb vagy akár a bal oldalához is építhető. 

A görgőkön mozgó, tágas ágyneműtartós fiókokba is, sok minden pakolható és egyúttal a termék megjelenését is teljessé teszik. Későbbiek folyamán kb. gyermekünk 3-4 éves korától kezdődően a kiságy a teljes méretére heverőnek alakítható, miközben egy önálló 1 ajtós polcos éjjeli szekrénynek is használhatjuk a pelenkázót. De kialakíthatunk még belőle még egy praktikus íróasztalt is.Vagy egyszerre lehet belőle babaágy, pelenkázó szekrény és ifjusági heverő is. Így akár családon belül egyszerre két gyermek is használhatja a kiságyat.

Heverőnek alakítva méretéből adódóan egyébként  kb. 8-10 éves korig használhatja gyermekünk.

A gyártó egyik nagyon szép, vidám megjelenésű terméke, mely több féle színben kapható üzletünkben. A rendkívül kedvező  ár jelenleg 


74990 Ft 

 
 
Cikkszám: 372
Márka: Bertoni
Típus: Trend Kombi 1 ajtós polcos ágyneműtartós babaágy
Gyártó: Bertoni
Bruttó ár: 74 990 Ft
ÁFA tartalom: 27 %
 
Kapcsolódó kategóriák: | Kombi babaágyak | Babakocsik | Babaszoba | Autós gyerekülések | Etetőszékek | Járókák, utazóágyak |
 
Mennyiség: db
Címkefelhő: Kombi 3 fiókos ágyneműtartós babaágy