Akciók
  Webáruház
  Bemutatkozás
  Kelengyelista
  Elérhetőségeink
  Fotóalbum
  Hírek aktualitások
  Vásárlói tájékoztató
   
Regisztráció

Keresés


Kosár

 

Termékek a kosárban:  db

   

[MEGTEKINT]

[VÁSÁROL]


Bejelentkezés
 
E-mail cím:
Jelszó:


Elfelejtette jelszavát?
[ITT] igényelhet újat!


WEBÁRUHÁZ
 
Kategória: Webáruház kategóriák >> Babakocsik >> Múltifunkciós babakocsik >> esernyővázas babakocsik
Cam Combi Family 4 funkciós mózeskosaras babakocsi
 
 

"

CAM Combi Family 4 funkciós mózeskosaras babakocsi (col.156)
Minőség, desing, forma:, ez a babakocsi egyesíti a mózeskosaras mély kocsik maximálisan zárt télies felszereltségét  az esernyővázas sportkocsik rendkívül könnyű kezelhetőségével

 A mély kocsi felépítmény is mózeskosárként kézben vihető, több pozícióban ültethető, illetve akár biztonsági ülésként is beköthető az autó hátsó ülésén hosszában annak ellenére, hogy természetesen a felszereltség része ebben az esetben még a nagyon jó minőségű felső minőségi kategóriás biztonsági hordozó is 0-13 kg-ig.

Az esernyővázas sport babakocsi felépítmény vázszerkezete speciálisan megerősített alu ötvözetből készül és nagy teherbírással rendelkezik. Kiépítése újszerű technikai megoldásokat tartalmaz. Ilyen pl: az automata első kerék rögzítők, a telt tolókar és a bowden fékrendszer. Egyébként a sport felépítmény lábzsákkal,  esővédővel, öt pontos biztonsági övvel is felszerelt, ráadásul a fém vázszerkezettől teljesen különválasztható és ellentétes írányból is visszarakható a vázra, ily módon akár szemből, rálátással lehetünk a kisbabára. Az összecsukódás automata módszerrel történik. A full extra felszereltség párosul egy kedvező  árral.

149990 Ft.
 

 

 
 
 
Cikkszám: 127
Márka: Cam
Típus: Combi Family
Gyártó: Cam
Bruttó ár: 149 990 Ft
ÁFA tartalom: 27 %
 
Mennyiség: db
Címkefelhő: Cam Combi Family 4.f mózeskosaras babakocsi